• Нов
  • Нов

9.99 евро

19,50 лв.
С вкл. данък

Автор: Фредерик Бегбеде

Издателство: Колибри

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 280

Тегло: 300 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

„9.99 евро” е роман за умелата манипулация, за цинизма на рекламистите „криейтъри” и техните работодатели, за снобеещите „англофони”, населяващи този уникален свят (и не един роман на Бегбеде) – и за нашата, на потребителите, глупост.

Казват, че в смъртния час пред очите на човека преминава целият му живот, но пред очите на Патрик преминава друго: Карфур е готов всеки ден да бъде нов; Бел дьо Минюи на Нина Ричи, пред теб момчето коленичи; Газ дьо Франс за вас е шанс; Клуб Медитеране още веднъж поне; Йопле, толкова по-добре…

Останалото е любов, пътешествия, пари и пак пари, смърт и възкръсване – всичко това описано от Октав, алтер егото на Бегбеде, с онази безподобна ирония, прекрасно позната на българския читател.

Фредерик Бегбеде е роден през 1965 година. Учил е в престижни колежи, завършил е политически науки, маркетинг, журналистика и комуникации, има блестяща кариера като публицист, писател, литературен критик, телевизионен репортер и създател на литературната награда „Флора“.

Той е и известен парижки денди и заклет купонджия, подобно на Марк Мароние, герой на първите му три книги: „Мемоари на един откачен младеж“, „Почивка в кома“ и  „Любовта трае три години“ .

9786191502653

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
300 гр.