• Нов
  • Нов

Отприщен гроб (Корморан Страйк 7)

0,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Робърт Галбрейт

Издателство: Колибри

Година на издаване: 2023 г.

Издание: мека корица

Брой страници: 1016

Тегло: 600 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

„Отприщен гроб“, седмото разследване на легендарния детектив Страйк, излиза в юбилейната десета година от шумното начало на криминалната поредица на Робърт Галбрейт, псевдоним на  Дж. К. Роулинг . И отново, както и предишните шест романа, е на върха на всички класации за най-продавани книги в света и ще стане част от телевизионната серия, продуцирана от „Бронте Филм енд Телевижън“.

С детектив Корморан Страйк се свързва разтревожен баща, чийто син аутист се е присъединил към Универсалната хуманитарна църква, религиозна общност, обитаваща изолиран кът в Източна Англия. Зад благовидната маска на благотворителност и борба в името на един по-добър свят прозират финансови изнудвания, унизително третиране на последователите, физическо и сексуално насилие, необясними смъртни случаи.

За да спаси момчето, впримчено в опасен капан, съдружничката на Страйк, Робин Елакот, прониква в средите на Църквата и заживява инкогнито сред членовете ѝ. Ала тя не е подготвена за дебнещите рискове и за жертвите, които ще ѝ струва това начинание...

Заглавието „Отприщен гроб“ и епиграфите към всяка глава, заимствани от класическата китайска „Книга на промените“, привнасят допълнителен метафоричен и тълкувателен щрих към посланията на този психологически и социален трилър. Поредният неустоим пейдж-търнър, свидетелство за разказваческата дарба на Робърт Галбрейт.

9786190213451

Информационен лист

Височина
21,3 см.
Ширина
14,5 см.
Дебелина
3 см.
Тегло
600 гр.