• Нов
  • Нов

Без Мерит

13,90 лв.
С вкл. данък

Автор: Колийн Хувър

Издателство: Ибис

Година на издаване: 2018 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 276

Тегло: 360 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Роман на годината (2017), избран от читателите в Goodreads Choice Awards (категория „Романтика“) 

Бестселър на „Ню Йорк Таймс“ 

Не всяка грешка заслужава наказание. 

Понякога единственото, което заслужава, е прошка.  

Мерит Вос колекционира купи и медали, които не е спечелила, и тайни, които е принудена да пази. Докато разглежда местния антикварен магазин за поредната купа, тя се натъква на Сейгън. Неговият ум, неговият талант, гледната му точка към нещата внасят отново плам в живота ѝ, но тогава открива, че той е напълно недостъпен за нея. Мерит се затваря в себе си, наблюдавайки семейството си отстрани, с най-тъмната тайна, която нито един трофей не би могъл да я накара да забрави. 

И когато най-накрая ѝ писва да се страхува от истината, Мерит решава да приключи с илюзията за щастливо семейство. Но плановете ѝ завинаги да напусне семейството си се провалят и тя е принудена да се справя с последствията от изваждането на тайните на всички наяве и вероятността да загуби единственото момче, което е обичала... 

„Без Мерит“ е трогателен и въздействащ роман, който изследва пластовете от лъжи, които обвързват едно семейство, и силата на любовта и истината. 

 

 

♦  ♦  ♦

Колийн Хувър публикува първия си роман през 2012 г. От тогава всичките ѝ произведения оглавяват класациите на „Ню Йорк Таймс“ и се превръщат в международни бестселъри, преведени на повече от 15 езика. Три поредни години (2015, 2016 и 2017) книги на Колийн Хувър са избирани от читателите за роман на годината (категория „Романтика“) в Goodreads Choice Awards.

9786191572816

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
14,5 см.
Дебелина
2,5 см.
Тегло
360 гр.