• Нов
  • Нов

Аркадия

21,90 лв.
С вкл. данък

Автор: Иън Пиърс

Издателство: Orange Books

Година на издаване: 2016

Издание: твърди корици

Брой страници: 640

Тегло: 740 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Аркадия е чудесният нов роман на световноизвестния писател Иън Пиърс.

Три свята, които се преплитат. Четирима души, които търсят отговори. Кой контролира бъдещето и кой миналото? В мазето на професор от Оксфорд 15-годишната Роузи търси изчезнала котка. Но вместо да открие котката, тя открива портал към друг свят.

Антeруолд е свят, облян от слънце. Свят на разказвачи, пророци и ритуали. Но истински ли е този свят и какво се случва, ако решиш да останеш в него? Междувременно в стерилна лаборатория една бунтарка опитва да докаже, че времето не съществува. А това води до катастрофални последствия. Пленителна приключенска история, в която тупти огромно сърце, изтъкано от могъщо въображение.

„Най-изящният разказвач, който може да срещнете в съвременната литература“, Малкълм Гладуел

♦  ♦  ♦

Иън Пиърс е английски изкуствовед, журналист, писател и доктор по философия. Роден е на 1-ви януари 1955 година в Ковънтри. Преди да започне активната си писателска дейност той е журналист на BBC и кореспондент на Ройтерс в Италия, Франция и САЩ. Първият му голям литературен успех идва през 1997 година с романа „An Instance of the Fingerpost“. За Пиърс са характерни експериментите с езика и формата на повествованието.

„Аркадия“ е най-новата книга на Иън Пиърс. Тя излиза в Англия през 2015-а година. Първоначалният замисъл на Пиърс е „Аркадия“  да се появи под формата на приложение за iPhone. Тъй като в романа се преплитат няколко сюжетни линии под формата на паралелни реалности, потребителят на приложението може да избира от кой свят да започне четенето и как да го завърши.

Впоследствие хартиената версия на „Аркадия“ става по-популярна и се превръща в един от най-мащабните и амбициозни романи на 2015-а година.

9786191710300

Информационен лист

Височина
23 см.
Ширина
15 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
740 гр.