• Нов
  • Нов

Докато гледахме "Имението Даунтън"

15,90 лв.
С вкл. данък

Автор: Уенд Уакс

Издателство: Intense, Locus

Издание: меки корици

Брой страници: 376

Тегло: 457 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Сърдечен и очарователен роман за стремежа да преоткриеш себе си. Идеалното спасение за всички нас.

Когато консиержът на "Алекзандър" - историческа жилищна сграда в Атланта, кани обитателите ѝ да гледат заедно седмичните прожекции на "Имението Даунтън", четири различни жени се оказват свързани с пристрастяващата драма и - още по-неочаквано - една с друга...

Саманта Дейвис се омъжва млада и по грешна причина: сигурността на потомствените пари на атлантска фамилия. Тя изобщо не е очаквала бракът ѝ да се усложни от любов и да бъде компрометиран от разтърсваща семейна измяна.

Клеър Уокър остава сама, след като дъщеря ѝ зааминава в друг град; писателка, търсеща нов и плодотвороен живот. Но скоро започва да се пита дали следването на старите мечти може да се окаже по-пагубно от липсата на мечти.

Брук Макензи води постоянна битка с неверния си бивш съпруг. Тъкмо започва да осъзнава, че е време да поемзе дълбоко дъх и да се примири с факта, че животът ѝ не е приказката, за която го е смятала.

За Саманта, Клеър, Брук и Едуард това ще бъде сезон на изненади, докато изграждат връзка, която ще ги крепи в някои от най-трудните житейски моменти - и всичко това на фона на разгръщащата се драма, комедия и преплетените животи в "Имението Даунтън".

9789547832077

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
3 см.
Тегло
457 гр.