• Нов
  • Нов

Красив негодник. (Книги за любов. Без предразсъдъци)

12,90 лв.
С вкл. данък

Автор: Кристина Лорен

Издателство: Егмонт Уо

Година на издаване: 2021

Издание: меки корици

Брой страници: 288

Тегло: 210 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Амбициозна асистентка. Шеф перфекционист. Опасно привличане и едно просто правило: без връзки на работното място! Въпреки че, както изглежда, има бюро, на което не може да се устои.

Умна, амбициозна и старателна в работата си, Клоуи Милс има само един проблем – шефа й Бенет Райън. Той е взискателен, прям, невнимателен и изключително неустоим. Красив негодник. Бенет се е завърнал в Чикаго от Франция, за да поеме семейния бизнес. Той не е и очаквал, че асистентката ще се окаже прелестното, невинно, провокативно и напълно вбесяващо създание, което трябва да вижда всеки ден. Въпреки слуховете той никога не си е падал по свалките в офиса. Но Клоуи е толкова изкусителна, че Бенет е на път да наруши правилата.

Секси, забавна и гореща история с повече от 2 милиона читатели само в САЩ. Бестселър в САЩ, Италия и Франция.

Книга първа от жанра Романтика и еротика.

 Според Американската асоциация на авторите на романтични романи (RWA) това са книгите, които разказват за зараждането и развиването на любов и романтични взаимоотношения между двама души. Завръзката и възходящата линия на историята са пряко обвързани с тази основна тема. А краят е „емоционален, оптимистичен и щастлив“. 

 

♦  ♦  ♦

Кристина Лорен е псевдоним, под който пишат дългогодишните приятелки Кристина Хобс и Лорен Билингс. Първата им творба е публикувана през 2009 г. Заедно са написали седем книги, влезли в списъка с бестселъри на и оттогава те имат зад гърба си няколко романа за тийнейджъри и възрастни.

Лорън Билингс има докторат по невронауки и преди да се отдаде на писането прекарва времето си в изследвания, носейки лабороторна престилка и защитни очила. Омъжена е, има две деца, обича тийн романи и романтиката. 

Кристина Хобс се занимава с консултиране на тийнейджъри преди успехите в литературното поприще. Омъжена е, има едно дете. Смята, че има изключителения късмет да пише книги с най-добрата си приятелка. Харесва момчешки групи и блясък, и не се извинява за това. 

9789542711780

Информационен лист

Височина
19 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
210 гр.