• Нов
  • Нов

Колекция „Колелото на времето“ (том 1 - 3)

83,99 лв.
С вкл. данък

Автор: Робърт Джордан

Издателство: Бард

Издание: меки корици 

Брой страници: 672 + 624 + 608

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

С „Колелото на времето“ Джордан наложи господството си в света, който Толкин започна да разкрива.

Могъща панорама на доброто и злото, със сложни характери и заплетен сюжет.

Окото на света 

Колелото на времето се върти и вековете идват и си отиват, оставяйки спомени, които се превръщат в легенди. Легендите заглъхват в мит и дори митът отдавна е забравен, когато породилият го век се върне отново. В Третия век, Века на пророчеството, на косъм висят самият Свят и самото Време. Онова, което е било, което ще бъде и което е, може да падне под властта на Сянката.

Великият лов 

През столетията странстват приказките на веселчуна за изгубения Рог на Валийр: легендарният Рог, който ще вдигне от гробовете Мъртвите герои на Вековете. Рогът е открит - и скоро след това откраднат заедно с камата на Шадар Логот, от която зависи животът на Мат. Но издирването на Рога на Валийр се оказва само началото на дълго, изпълнено с чудодейни открития пътешествие...

Прероденият Дракон 

Прероденият Дракон – отдавна предреченият водач, който ще спаси света, но спасявайки го, ще го разруши; Спасителят, който ще полудее и в лудостта си ще избие най-скъпите на сърцето му хора, бяга от съдбата си. Надарен да досяга Единствената сила, но неспособен да я удържа, защото няма кой да го научи на това, Ранд ал-Тор знае само, че е длъжен да се изправи срещу Тъмния. Но как? Зимата почти е спряла войната, но мъжете умират, призовавайки Дракона. Ала къде е той? В Сърцето на Камъка се намира следващото голямо изпитание на Преродения Дракон.