• Нов
  • Нов

Нямаше Бог за нея

24,99 лв.
С вкл. данък

Автор: Любляна Славенина

Издателство: Издание на автора

Година на издаване: 2022 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 416

Тегло: 500 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

„Нямаше Бог за нея“ е историята на едно момиче, което още като дете се влюбва толкова силно, че се погубва в розовия свят на чувствата. Кая вярва само и единствено в собствените си истини и толкова дълго върви без да се обръща назад, че когато го прави, открива единствено и само пустота. Загубила приятелите си, любовта и едно късче от себе си, не ѝ е останал никой, който да ѝ напомня за красотата от живота. Изведнъж потънала в черно открива, че в тъмнината се случват неподозирани неща.

Раян пък е онази сродна душа, която срещаме, за да извади най-лошото от нас. Обръща огледалото, което носи, когато картината около нас е най-грозна и ни оставя да се взираме с незрящи очи в мрака. Обичали ли сте такава сродна душа? Кая – да, и то с цялото си сърце. Раян е образът на всеки слаб герой, когото срещаме по пътя си, когото обикваме и без когото никога не бихме могли да се претворим. Без него Кая никога нямаше да открие черното, и вследствие на това да открие самата себе си.

„Нямаше Бог за нея“ е книга за загубата, последствията от грешките ни, бичът на двадесет и първи век – наркотиците и всичко, което се случва зад лъскавите стъкла на частното общество и не само.

9789544716561

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
500 гр.