• Нов
  • Нов

Мъглите на Серенгети

17,90 лв.
С вкл. данък

Автор: Лейла Атар

Издателство: Лейла Атар

Година на издаване: 2021 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 320

Тегло: 180 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Някога в Африка целунах крал…

И просто така, в една стара червена плевня в подножието на Килиманджаро, открих неуловимата магия, за която само бях чела във великите любовни романи. Пърхаше около мен като новородена пеперуда и кацна в едно кътче в сърцето ми. Затаих дъх, защото се страхувах, че ще избяга и никога повече няма да я открия.

Когато в търговски център в Източна Африка избухва бомба, трусовете след атентата изправят двамата пред изпитания, каквито никой от тях не е очаквал.

Джак Уордън е разведен фермер, който отглежда кафе в Танзания и губи единствената си дъщеря. От другата страна на океана, в едно английско селце, Родел Емерсън страда от загубата на единствената си сестра.

Двама обикновени хора, свързани от един трагичен следобед, са изпратени да извършат непосилното – да спасят три деца в обширните равнини на Серенгети. Деца, които струват повече мъртви, отколкото живи.

Дори да успеят, в края на пътя ги чака друго предизвикателство. Ще оцелеят ли след поредната загуба – тази на любовта, изплъзваща се между пръстите им като мъглите, които се разсейват при изгрев?

Понякога откриваш една цветна история – такава, която притиска струните на сърцето ти. Може да не си способен да я разбереш или да я задържиш, но никога няма да съжаляваш за цветовете и магията, които е донесла в живота ти.

„Мъглите на Серенгети“ е вдъхновена от истински събития.

Лейла Атар
9786199203002

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
1 см .
Тегло
180 гр.