• Нов
  • Нов

Замини за Париж

20,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Рут Райшил

Издателство: Кръгозор

Година на издаване: 2024 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 304

Тегло: 300 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Когато отчуждената майка на Стела умира, тя оставя на дъщеря си необичайно наследство: еднопосочен самолетен билет с бележка „Замини за Париж“. Младата жена не обича приключенията – травмите от детството ѝ я държат в хватката на строгите правила, които са нейната зона на комфорт. Но когато шефката ѝ в малкото нюйоркско издателство, където работи, я насърчава да си вземе отпуск, Стела се примирява да изпълни последното желание на майка си.

Сама в чуждия град и вярна на навиците си, тя има намерение да живее затворено и пестеливо. Но още първия ден попада на винтидж магазин, където пробва страхотна рокля Dior. Продавачката настоява, че тази рокля е очаквала точно Стела. За първи път в живота си младата жена прави нещо импулсивно – купува скъпата рокля и това ѝ дава подтик да се впусне в живота.

Озовала се сред артистичните и кулинарни среди на Париж, Стела открива нов свят – интересен и вълнуващ. Омагьосана от изисканата френска кухня, тя с изненада установява, че има невероятен усет към храната и готвенето. А любовта ѝ към изкуството и към истината ѝ помага да открие отговорите на много въпроси, някои свързани с миналото ѝ. И да разплете десетилетна тайна за мистериозната муза на Мане.

Рут Райшил създава роман – празник за сетивата, който отваря сърцата за Париж – за кулинарната му магия, за модата и изкуството, за насладата от живота. Дава стимул да търсим, да обичаме, да рискуваме, докато не открием своето място. Така, както Стела намира истинския си дом и любовта.

Рут Райшил e бивш главен редактор на Gourmet и автор на книги. Тя е изпълнителен продуцент на Gourmet's Diary of a Foodie, който се излъчва по обществените телевизии в САЩ, и редактор на Modern Library Food Series. Била е кулинарен критик на New York Times, изнася лекции за храна и култура.

9789547714830

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
14,5 см.
Дебелина
1,5 см.
Тегло
300 гр.