Крахът на титаните - книга 1, част 2

Крахът на титаните - книга 1, част 2

16,90 лв.
С вкл. данък

Крахът на титаните - книга 1, част 2

Книга първа от трилогията "ХХ век"

Автор: Кен Фолет
Година на издаване: 2011
Брой страници: 640
Корици: меки
Размери: 15.5х23.3 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

“Крахът на титаните” е нов и величествен исторически епос. Първият роман от трилогията „XX век” проследява съдбите на пет взаимосвързани фамилии – американска, германска, руска, английска и уелска, преминаващи през разтърсващите света драми на Първата световна война, руската революция и борбата за равноправие на жените.


Тринадесетгодишния Били Уилямс навлиза в света на мъжете в уелските добивни мини... Гюс Деуор, американски студент по право, отхвърлен в любовта, намира изненадваща нова кариера в Белия дом по време на Удро Уилсън... Двама осиротели руски братя, Григорий и Лев Пешкови, поемат по коренно различни пътища на половин свят разстояние един от друг, когато техните планове да емигрират в Америка пропадат заради прокобната война, конспирацията и революцията. Сестрата на Били - Етел - икономка в аристократичната къща на Фицхърбърт прекрачва дълбоко в забранена територия, като се влюбва във Валтер фон Улрих, шпионин в посолството на Германия в Лондон.


Съдбите на тези и много други герои се преплитат в една сага, изпълнена с драматични обрати. Историята в "Крахът на титаните" ни води от Вашингтон до Санкт Петербург, от мръсотията и опасността на въглищната мина до блестящите полилеи на двореца, от коридорите на властта до покоите на могъщите.

9789542908036
Нов