• Нов
  • Нов

Силата на студа

23,50 лв.
С вкл. данък

Автор: Ниъл О'Mърку

Издателство: Бетера Букс

Година на издаване: 2024 г.

Издание: твърди корици

Брой страници: 144

Тегло: 374 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

В „Силата на студа“ разкрива тайните за това как да се научим да използваме студа, за да се освободим от напрежението и безпокойството, да се справим с всички видове стрес, включително тревога, скръб и страх, за да възстановим връзката с тялото, да бъдем здрави и отново пълноценни. В тази книга инструкторът по здравословен начин на живот Ниъл О'Mърку ни споделя вдъхновяващи истории от практиката си, за да покаже как със силата на мисълта и контрол върху тялото всеки може да се възползва от студа и ледените бани. Автора разкрива как да изградим правилна нагласа и споделя ежедневни хакове, за да покроим силата на студа.

Запознава ни с трите етапа, през които трябва да преминем, за да постигнем по-добро здраве, укрепване на имунната система и намаляване на стреса.

Първи етап – да използваме студа, за да влезем в режим на екстремен стрес;

Втори етап – да използваме студа, за да намерим спокойствие сред хаоса;

Трети етап – да използваме студа, за да открием стойностите неща в живота и да се освободим, от тези които ни спъват към постигане на пълноценен живот.

През всеки етап от началото до края, автора предоставя лесни и ефективни упражнения за постигане на самодисциплина и постоянство за практикуване на ледени бани, които помогnат за овладяване на студа докато разгръщаме силата му и потенциала му като мощно изцерително средство.

9786199264300

Информационен лист

Височина
18,5 см.
Ширина
13,5 см.
Дебелина
1 см.
Тегло
347 гр.