• Нов
  • Нов

Карате самоучител

14,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Стоян Цветкашки

Издателство: ИМН

Година на издаване: 2005 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 98

Тегло: 93 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Тази книга е за хора, които никога не са се занимавали, но имат желание да направят първите си стъпки в бойните изкуства. Тя също така е за хора, които нямат време или възможност да посещават организирани занимания по бойни изкуства.

Книгата е много добро пособие за придобиване на първоначални умения, които след това да се развият при организираните занимания с бойни изкуства. Ако се работи с постоянство, за няколко месеца ще бъдете достатъчно подготвени за включване в група за начинаещи, в която и да е школа на бойните изкуства. За да нямате никакво разминаване в методите и техниките ви препоръчваме школите на Да Дао.

Колкото и да е добра една книга, тя не може да замени живото преподаване на техниката от майстор. Освен това настроението в залата, взаимното мобилизиране и подкрепа, както и съпоставянето и съревноваването е невъзможно да се постигнат при индивидуалните тренировки.

Ако нямате време и възможност, разбира се, можете да се занимавате и само с комплекса описан в тази книга, без да преминавате към организирани занимания.

Това е книга, която ще бъде полезна, на хора, които не желаят да се занимават задълбочено с бойни изкуства, но желаят да се възползват от достиженията на бойните изкуства в областта на самоотбраната, изграждането на кондиция и координация, както и в борбата срещу стреса.

Комплексът описан в книгата е много добро средство за повишаване на съпротивителните сили, за изграждане на самозащита за кратко време. Ще изучите основните удари, защити и ритници необходими ви за постигане на спокойствие и реално самочувствие в критична ситуация.

В книгата е поместена програма за запознаване с основите на бойните изкуства и повишаване на спортната форма само за 120 дни. Този метод е смятан за един от най-модерните фитнес методи. Въпреки това, не очаквайте чудеса, помнете, че в основата на успеха в бойните изкуства стоят два принципа: постоянство и постепенност. Западните фитнес методи все по-често поглеждат към опита и достиженията на Изтока. Ненапразно тази програма е смятана за най-добра за запазване на физическата и психическа активност и дълголетие.

9543170584

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
93 гр.