Заедно под Слънцето

24,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Хелиана Стоичкова

Издателство: Old Street

Година на издаване: 2022 г.

Издание: Мека корица

Брой страници: 160

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Проза с неочаквани обрати, хора ходещи по ръба на абсурда и още много истории преплетени около искането, търсенето и случайността. Едно нещо може да бъде със сигурност изведено като правило. Нюансите на човешката жестокост, интрига и милост нямат граници. Особено в свят, в който нормата е излязла от орбита и пътува по свой собствен път.

Книгата с разкази включва 40 истории, част от които написани по искане на читатели. В нея ще откриете истории разказващи за дълбоки страхове, необичайни срещи, нови начини за интерпретиране на света, сблъсък между модерното и традиционното, разнищване на конфликти и груби грешки в търсенето на справедливост. Всеки има свой собствен път и всеки има право да бъде себе си. Докато не се сблъска с действителността или фрагменти от бъдещето. На някои места любовта е по-силна, но на други личният интерес надделява с пълна сила.

Това е десетата книга на Хелиана Стоичкова и нека нежното заглавие не ви подвежда. Всички ние сме заедно под Слънцето в един луд и преинтересен танц на идеите и разбиранията за света. На много места представени с чувство за хумор, но на други пречупени през едно намигане към бъдещето - едно от многото възможни бъдеща, които ни принадлежат, но не знаем къде ще ни отведат.

Разкази, в които действието се преплита и образи преминават от една историяв друга за да оставят своят отпечатък върху живота на другите. Защото всички ние сме заедно под Слънцето.

9789549188493

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
1 см.
Тегло
200 гр.