• Нов
  • Нов

Портрет на мъж без тяло и душа

16,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Герган Ценов

Издателство: Фама 1

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 200 

Тегло: 150 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Една проститутка в ролята на Майка Тереза... Уроци по пиано с катастрофални последици... Таен план за убийството на Бог... Един младеж отказва да търкаля камъка на Сизиф... Докъде може да доведе необмисленото четене на книги... Няколко подслушани разговора на опашка за представление на „Хамлет“... Църковна служба със страстно разпятие... Един писател се опитва да убеди съпругата си, че не възнамерява да се самоубие... Посещение на младо момиче в дома на възрастен мъж в опит за „прощален спектакъл"... Момче, което преминава през Ада заради един джобен часовник... Как се пише разказ без първо изречение...

„Портрет на мъж без тяло и душа" представлява своеобразен пъстър калейдоскоп от разкази, в които всяка от историите ни въвежда в един магически свят, в който главни герои са илюзията и енигмата.

Герган Ценов е роден в България, но от двайсет и пет години живее в САЩ (Ню Йорк). „Портрет на мъж без тяло и душа" е неговата четвърта книга, като преди нея в България са издадени дебютният му сборник с разкази и новели „Накрая авторът умира", сборник с театрални пиеси и стихосбирката „Реквием".

9786192180881

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
1 см.
Тегло
150 гр.