Учебно помагало: Езикови задачи за 3. клас

Учебно помагало: Езикови задачи за 3. клас

5,90 лв.
С вкл. данък

Учебно помагало: Езикови задачи за 3. клас

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Учебно помагало: Езикови задачи за 3. клас

Автори: Красимира Брайкова, Донка Диварова, Росица Цанева

Издателство:  Просвета

 

Учебното помагало е предназначено за допълнителна работа върху усвояване на езиковите знания в часовете за ЗИП, СИП и за домашна работа. То съдържа упражнения и задачи към всяка тема от учебника по български език, като са съобразени с равнището на познание на децата и с възрастовите им особености. Задачите съчетават обучителния си характер със занимателни и игрови елементи. Те развиват творческото мислене на децата и въображението им. Помагат да се приложат усвоените знания и да се затвърдят. Тестовите задачи са добра възможност за проверка на знанията. Приложените отговори на тестовите задачи дават възможност на учениците за самопроверка.
Направена е много успешна вътрешнопредметна връзка между език и литература при подбора на текстовете. На много добро равнище са и междупредметните връзки.
В помагалото се развиват знанията на третокласниците за правописа, за езиковите единици, изреченията и текста. Ценното в него е, че знанията се прилагат в комуникативно-речевата практика на учениците и така се постига основната цел на езиковото обучение.
9789540124964

Информационен лист

Страници
72
Нов