Английски за 7. клас English Plus Bulgaria Edition 7 Student's book (BG)

18,90 лв.
С вкл. данък

Автор: Ben Wetz, Katrina Gormley

Година на издаване: 2018 г

Брой страници: 110

Корици: меки

Тегло: 270 гр

Размери: 22 / 27.5 / 0.05 cм

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Одобрена от МОН по новата учебна програма за 7. клас със заповед РД 09-1462/ 20.07.2018 г.

English Plus поставя равен акцент върху развитието на четирите основни езикови умения - всяка единица съдържа четене, писане, слушане и говорене. Новият материал е представен както в контекста на урока, така и отделно в табличка. Секцията "Правила" насърчава учениците да помислят и да допълнят сами езиковите правила.

Към всяка урочна единица има по четири допълнителни урока за упражнения. Те заедно с допълнителните материали в книгата за учителя и онлайн ресурсите дават възможност за разширяване на урочните единици според потребностите на класа. Към системата има много богат дигитален материал с допълнителни интерактивни ресурси, образователни видеоклипове, обхващащи теми като природни науки, визуални изкуства, култура на англеоезичните страни. Има опция за добавяне на субтитри при нужда.

Учебникът е структуриран така, че новите знания да се усвояват още по време на урока чрез добавяне на множество персонализирани упражнения. Уроците подтикват към участие, като се акцентира върху уменията за говорене и произношение. Основният текст е допълнен от специални секции с ключови фрази и лексика, като развива способността за самостоятелно обучение.

Към учебния материал са включени и целеви уроци за усвояване на граматиката, уроци с културна насоченост и проекти, които усъвършенстват уменията на учениците.

Учебната система по Английски език English Plus за 7. клас включва:

  • Учебник
  • Учебна тетрадка 
  • Книга за учителя 

Изданието е актуално за новата учебна програма 2022/2023 г.

Продуктите, включени в учебния комплект, се продават отделно.

9780194208338