Информационни технологии за 8. клас. Учебна програма 2023/2024

11,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Елиза Стефанова

Издателство: Просвета

Година на издаване: 2017 г.

Брой страници: 60

Корици: меки

Тегло: 195 гр.

Размери: 21.3 / 28.5 / 0.5 cм

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Учебникът по Информационни технологии за 8. клас на издателство "Просвета" има за цел да отговори на нуждите на обществото от дигитално компетентни млади хора, които използват ефективно и етично модерните информационни и комуникационни технологии за решаване на ежедневни проблеми, за комуникация и себеизразяване.

При създаването му авторите са интегрирали дългогодишния си опит по множество национални и международни проекти, свързани със съвременните методи за обучение с помощта на информационните и комуникационните технологии.

Всеки от уроците включва предизвикателни контексти, както и допълнителни задания с практически приложим резултат. Основният обект във всеки урок е т. нар. Мисия - проблемна ситуация, която учениците трябва да изпълнят.

Преодоляването ѝ гарантира и постигането на очакваните от учебната програма резултати.

При изпълнението на поставените предизвикателства учениците разполагат с различни помощни средства - карета с описание на новите концепции, карета с допълнителна информация и инструменти за работа, карета с трикове, описващи различни техники за постигане на конкретни резултати.

За удобство новите понятия са изведени в таблица в началото на урока. След всяка тема има тест за самопроверка на усвоените знания и умения. Вярваме, че така структурирано и представено, учебното съдържание ще бъде леко и приятно за усвояване от учениците ви, а учебният процес - мотивиращ и забавен както за тях, така и за вас!

Учебният комплект включва:

  1. Учебник
  2. Книга за учителя 

Изданието е актуално за новата учебна програма 2023/2024 г.

Продуктите, включени в учебния комплект, се продават отделно.

9789540134291