Rose Cabernet Sauvignon + Джейн Остин колекция

Rose Cabernet Sauvignon + Джейн Остин колекция

36,38 лв.
С вкл. данък

Rose Cabernet Sauvignon + Джейн Остин колекция:

Висококачествено българско вино розе Gulbanis:
Сорт: Каберне Совиньон
Реколта: 2011 г.
Производител: Gulbanis Wine
Регион: Собствените лозя на Gulbanis Wine в Горски Долен Тръмбеш
Опаковка: 0.750 л,
Съдържание на алкохол: 14.9 %

И комплект от 2 книги:
Ема
Гордост и предразсъдъци

Спестявате 6.38 лв!

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Какво по-хубаво от чаша качествено червено вино и добро четиво? Идеалната рецепта за релаксация по всяко време и навсякъде!

Комплектът съдържа:

Една бутилка българско вино Rose Cabernet Sauvignon - свежо вино с нежен букет от узрели плодове и приятен плодов финал.

През 2013 г. Гулбанис Вайн участва за първи път в престижния винен форум Decanter и печели сребърен медал за Ryahovets Fortress Cabernet Franc 2011!

Лозовите масиви на Гулбанис Разположени са разположени в централната част на България, на север от Балкана и Велико Търново, в покрайнините на с. Горски Долен Тръмбеш. И двата масива се намират на 320 м надморска височина, като обхващат общо 50 хектара земя.
Река Янтра, която лъкатуши покрай полегатите склонове на лозята, както и идеалните климат и почва в района, го правят изключително подходящ за отглеждането на висококачествено грозде.

Виното е с много високо качество и се изнася за Франция и Германия.

Ема
Най-продаваната британска класическа авторка на всички времена!

Ема Удхаус е най-известната интригантка в света на литературата и любима героиня на голямата Джейн Остин. Тя е изискана, привлекателна и има своя прекрасен провинциален дом...

Ема има един-единствен недостатък – тя смята за законно свое право да режисира живота на всички около нея. И е напълно убедена, че те са отчаяно зависими от нейната "помощ".

В този роман се заплитат толкова много любовни нишки, че съвременният читател ще закопнее за света на английската аристокрация от 18 век и неговото бурно романтично съществуване в преследване на истинското чувство на близост.

В едно свое писмо Джейн Остин пише: Трябва да приемеш предложението за брак, само ако бъдещият ти съпруг ти харесва истински. Всичко е за предпочитане и понасяне пред брак без любов.

В романа "Ема", смятан от мнозина за най-добрата й творба, тези думи отекват по интересен и завладяващ начин!

Гордост и предразсъдъци
В провинциална Англия, в един скромен дом, живее монотонно и донякъде спокойно едно семейство със скромни средства. Лекомислената и истерична майка и ироничният и ленив баща обаче имат истински проблем – те трябват да задомят успешно своите пет пораснали дъщери.

Новината за появата в съседство на заможен ерген и неговият приятел раздвижва внезапно дните на всички…

Джейн, най-голямата дъщеря, се поддава на нежните чувства на младия господин Бингли, но умната и иронична Елизабет гордо се съпротивлява на всяка лесна и користна идея за обвързване. Тя анализира смело мъжете и не се страхува да отхвърли и любовта им, и брачните им предложения. Докато не среща мрачния, надменен, но много привлекателен господин Дарси. И макар на пръв поглед това да е перфектната двойка, когато се намесят гордостта и предразсъдъците, последствията стават непредвидими.

Интригуващият сюжет, забавните диалози и интересните ситуации правят от тази книга истински литературен шедьовър. А изящният стил, изтънченият английски хумор и превъзходният език разказват една красива романтична история.

Джейн Остин е английска писателка, родена на 16 декември 1775 г. в Стивънтън, Хемпшир. Втората дъщеря и предпоследно дете в семейството на Джордж Остин и съпругата му Касандра Лий. Израства в голямо семейство с шест братя и една сестра - Касандра, с която е много близка. Баща ѝ произхожда от стара кентска фамилия, а майка ѝ е дъщеря на дворяни от стар, но обеднял род.

Джейн Остин е един от най-ярките творци в английската литература от XVІІІ в. За личността ѝ се знае сравнително малко, предимно от спомени на семейството и от оцеляла кореспонденция със сестра ѝ Касандра.

 

OzoN.bg желае приятни мигове на всички свои клиенти закупили този комплект!

Нов