Жените, храната и хормоните

25,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Сара Готфрид

Издателство: Вдъхновения

Година на издаване: 2022 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 272

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

4-седмичен кето план, специално създаден за жени, за хормонален баланс, отслабване и повече енергия

Малко неща на земята са толкова неразбрани, колкото жените, храната и хормоните. Жените често се чувстват отвъд ръба на изтощението, раздразнителни, разнебитени и – неизбежно – оплакващи се от излишните килограми, които са качили въпреки усилията си да спортуват и да се хранят правилно. Решението на техните симптоми не може да бъде намерено чрез броене на калории или изминаване на стотици километри на бягащата пътека, а чрез научаване да говорят езика на хормоните.

Когато вашата диета и начин на живот поддържат хормоните ви, вашите хормони ще ви подкрепят. Прилича на прохладен бриз в горещ летен ден, когато храната казва на тялото ви да изгаря мазнините и да насърчава здравето. Превключвате метаболитния превключвател и тялото ви се трансформира. Това е особено добре дошло след 35-годишна възраст, когато става все по-трудно да наклоните везните в желаната посока.

Кето диетата често има различен ефект при мъжете и жените. Факт е, че най-често действието ѝ се проучва най-често върху мъжете и не взема предвид особеностите на женския организъм. Протоколът на Готфрид е специално създаден за жени и работи за балансиране на хормоните.

Базиран е на три принципа:

  • детоксикация - без глад, а с правилен подбор на детоксикиращи храни;
  • хранителна кетоза - разработена специално за жени, вземайки предвид физиологичните особености и биоиндивидуалността;
  • фастинг (периодично гладуване) - не самоцелно гладуване, а балансиран и допълващ детоксикацията и хранителната кетоза.
9786197342628

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
200 гр.