Бъбречните заболявания. Билколечение и диетично хранене

10,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Лев Кругляк

Издателство: Хомо Футурус

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Книгата съдържа много препоръки за лечение на бъбречните заболявания с помощта на билки и хранителни растения. Изброени са стотици възможности, дадени са конкретни рецепти, включително и за диабет и други заболявания, често придружаващи оплакванията от страна на отделителните органи. Много ценни са препоръките за диференцирана фитотерапия съобразно киселата или алкалната реакция на урината и точния състав на камъните - важни фактори, с които не се съобразяват повечето публикации на тема фитотерапия на бъбреците и пикочните пътища. Заслужава внимание и дадената схема за дозиране на растителните лечебни средства съобразно с възрастта.

Авторът е известен и с други публикации на тема фитотерапия и природолечение при различни здравни проблеми. Книгите му са написани със стегнат, ясен и достъпен стил.

Читателите трябва да имат предвид, че не всички ефикасни по принцип препоръки са подходящи за всички индивидуалности болни хора, а някои от споменатите растения са силнодействащи и в по-големи дози - токсични. Винаги преди да предприемете лечение с билки, във ваш интерес е да се консултирате с фитотерапевт.

9789548231350

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
200 гр.