Наръчник за регулиране на хормоните

29,90 лв.
С вкл. данък

Автор: Лара Брайдън

Издателство: Adrem

Година на издаване: 2023

Издание: твърди корици

Брой страници: 16

Тегло: 360 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

„Наръчник за регулиране на хормоните“ е задължително четиво за всяка жена около и над 40-те.

В книгата ще намерите конкретни практически съвети как да се справите с всички симптоми на перименопаузата и менопаузата.

В тази книга се говори с еднаква страст както за последните няколко години на репродуктивния период, наречени перименопауза, така и за годините след това, познати като менопауза. Тези две понятия не са включени в заглавието, защото не искаме да си помислите „О, тази книга не се отнася за мен“, докато всъщност, ако сте около 40-те си години, тя е точно за Вас. Предстои Ви период от живота, който трябва да можете да управлявате: тревожност, горещи вълни, честа смяна на настроението, свръхемоционалност, мигренозно главоболие, влошаване на паметта, безсъние, болезнени гърди, невъзможност за сваляне на килограми и още и още неприятни симптоми. Книгата предлага конкретни изпитани и медицински съобразени съвети за справяне с неприятните симптоми и преминаване през периода на хормонален трус леко и с настроение.

Накратко, тази книга обяснява всичко, свързано с промените в женското тяло след 40-годишна възраст и разглежда и разрешава неприятните аспекти на спада на хормоните.

Лара Брайдън е лекар-натуропат с повече от 20 години опит в областта на женското здраве. В момента провежда консултации в Крайстчърч, Нова Зеландия, където лекува жени със СПКЯ, ПМС, ендометриоза, перименопауза и редица други, свързани с хормоните и женския цикъл, проблеми. Тя е автор и на  „Наръчник за регулиране на месечния цикъл“ . „Наръчник за регулиране на хормоните“ е нейната втора книга.

9786191889587

Информационен лист

Височина
23,5 см.
Ширина
16,5 см.
Дебелина
2,6 см.
Тегло
360 гр.