• Нов
  • Нов

Киселинно-алкалния баланс през ерата на Водолей

12,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Свилен Чорбаджиев

Издателство: Астрала

Година на издаване: 2016 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 288

Тегло: 206 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Свилен Чорбаджиев (1946-2014) е окултист, писател и издател, посветил над двадесет години от живота си на изучаване на Словото на Учителя Дънов.

Целта на тази книга е да покаже цялостна картина на поляризацията като принцип на битието, съчетавайки окултни и научни знания, като разглежда същността и историческия ход на поляризацията и деполяризацията на човека и на киселинно-алкалния баланс като израз на положителното и отрицателното течения. Авторът детайлно се спира на принципа на поляризация и свързаните с него проявления, като проследява вграждането на двете течения в хода на човешкото развитие от възникването на човека, през всяка от петте раси, до съвременната ера на Водолея.

Втората част на книгата е посветена на ролята на киселинно-алкалния баланс при съвременния човек, като разглежда характеристиките на киселинния и алкалния тип, типичните проблемни състояния, заболяванията, процесите на деполяризация и техните причини и фази. Внимание е отделено и на начините на въздействие въху киселинно-алкалния баанс, включително чрез храните и режима на хранене, с което тази книга е ценен помощник за разбиране и установяването на нарушенията в киселинно-алкалния баланс, за предприемане на конкретни действия по неговото хармонизиране и поддържане, с което може да допринесе за един по-пълноценен и здравословен живот.

Астрала
9789545621284

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
206 гр.