• Нов
  • Нов

Здраве без лекарства

15,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Д-р Петър Найденов

Издателство: Анхира

Година на издаване: 2013 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 112

Тегло: 185 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Д-р Петър Найденов е холистичен лекар с многогодишен опит, организатор на първите курсове по класическа хомеопатия у нас, един от първите български хомеопати и преподаватели по хомеопатия. Автор и издател е на книги и учебници по хомеопатия.

"Здраве без лекарства" съдържа информация за вредата от алопатичните лекарства, ГМО, Chem Trails, фруктозата, транс-мазнините и интерстерите, радиацията, ваксините, миазмите, подкиселяването и други фактори, които влошават здравето и скъсяват живота на съвременните хора.

В отделни глави се разглеждат нивата на здраве, закона за излекуването, предпазването от радиация, алкализирането на организма, чрез употребата на подходящи храни и др.

Разделът "Зима без антиобитици" е посветена на грипа, настинките и техните усложнения. Изяснява се ролята на вирусите и бактериите. Разглеждат се безвредни и ефективни природни и хомеопатични методи за справяне с фибрилитета /високата температура/ при децата.

Описват се ползите от суперхраните АкваСорс и се дават съвети за дозирането им при бебета, деца и възрастни. Специално внимание се отделя на есенциалните мастни киселини /омега - 3,6,7 и 9/ и ролята на витамините С и Дз.

9789542929796

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
185 гр.