17-дневна диета

17-дневна диета

12,95 лв.
С вкл. данък

17-дневна диета

Автор: д-р Майк Морено
Издател: Хермес
Година на издаване: 2012
Брой страници: 312
Корици: меки
Размери: 20х14 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Наднорменото тегло винаги е признак за хранителен и метаболитен дисбаланс. Противно на популярното схващане, то не е пряко свързано с това какво количество храна поглъщаме или колко упражнения правим. зависи от вида на храните, които поемаме, и усвояването им от организма. Ето защо трябва да оптимизираме храносмилането и да ускорим метаболизма, ако искаме да отслабнем бързо. Спазването на предложената диета спомага и за спадане нивото на холестерола и кръвната захар, детоксикация на организма и общо повишаване на тонуса.

Състои се от 17-дневни цикъла:

Ускорение - бързо отслабване чрез подобряване на храносмилането.

Активиране - пренастройване на метаболизма за предотвратяване ефекта на платото чрез редуване на по-високо и по-нискокалорични храни.

Постигане - изграждане на балансиран хранителен режим и физическа активност.

Затвърждаване - запазване на постигнатите резултати чрез редуване на първите три цикъла през делничните дни и хапване на воля през уикенда.



Ако искате да отслабнете 5-6 килограма, достатъчен е първият 17-дневен цикъл. Ако целта ви е да свалите повече килограми, трябва да минете през 2, 3 или всичките 4 етапа. Диетата е предназначена за хора, които искат видими резултати за кратко време, без това да е за сметка на храненето.

9789542610984
Нов