• Нов
  • Нов

Булбес и Ханя Хартийката: Почти не ме е страх

17,90 лв.
С вкл. данък

Възраст: 4+

Автор: Анна Онихимовска

Издателство: Ракета

Година на издаване: 2021 г.

Издание: твърди корици

Брой страници: 66

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Мама пак закъснява да вземе Булбес от училище. Той се прави, че изобщо не му пука, но умира от страх. Ханя пък се плаши, когато някой вика. От какво още се страхуват двамата приятели? Какви въображаеми истории ражда детската им фантазия? Страшни ли са за другите нещата, от които ние се боим? Какво е смелостта и кой е най-смелият рицар на света?

Първата книга от поредицата за Булбес и Ханя Хартийката представя детските мечти, чувства и страхове от няколко гледни точки. Децата ежедневно се сблъскват със света на възрастните и на връстниците си. „Почти не ме е страх“ разказва за изключителната чувствителност и за победата над страховете. Прочитането ѝ няма да накара децата изведнъж да спрат да се плашат, че са различни, неспособни, недостатъчни. Ще им помогне обаче да не се срамуват от страховете си.

„Почти не ме е страх“ е наградена за най-красива детска книга от „Международния съвет на книгите за млади хора“ (IBBY). Авторката - Анна Онихимовска е една от най-известните съвременни полски писателки. Тя е написала над 40 детски книги и е спечелила повече от 20 награди за детска литература.

Книгата е част от поредицата „Булбес и Ханя Хартийката“ от Анна Онихимовска.

9786192290603

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
200 гр.