• Нов
  • Нов

Преследването на Аделайн - Кн.1 от дуологията CAT & MOUSE

30,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Х. Д. Карлтън

Издателство: ciela

Година на издаване: 2024 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 624

Тегло: 500 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Не се препоръчва за лица под 18 години. Историята е плод на авторовото въображение. Изданието може да съдържа експлицитен език и/или графично описание на сцени на насилие, секс, психически и физически тормоз и други действия, които могат да навредят на психичното ви здраве. Ако някое от тези неща събужда у вас притеснения и неприятни чувства, пропуснете това заглавие.

Аделайн се настанява в някога внушителното, но сега западнало имение „Парсънс“, което е наследила от баба си. Успешна писателка, надарена с богато въображение, тя се чувства съвсем на място сред готическата атмосфера на къщата и тайните, скътани във всяка паяжина. А когато случайно се натъква на дневника на прабаба си Джиджи, намерена мъртва в къщата преди повече от шейсет години, разбира, че може би е открила и ключа към мистерията кой я е убил.

Но по-голямата загадка сякаш е кой е тайнственият непознат, който наблюдава къщата ?, преследва мъжете, осмелили се да я погледнат, и оставя червени рози в спалнята ?.

И защо, вместо да потърси помощ от полицията, Аделайн се наслаждава да го предизвиква?

Зейд никога не е възнамерявал да се влюби. Подобни силни емоции нямат място в неговия изпълнен с мрак и белези живот, посветен на неравната битка с могъща сенчеста организация, която отвлича жени и деца, за да задоволява извратените наклонности на своите членове.

Но когато съзира нежната Аделайн в книжарницата, всичко се променя. Пленен от усмивката й, той осъзнава, че трябва да я има. Но не бърза. Дава си време да я наблюдава като призрак сред сенките на имението. И да наказва мъжете, посегнали на това, което му принадлежи. Да я пази дори от самата нея, ако трябва.

Привличането между тях е игра на котка и мишка, ала кой е ловецът и кой е жертвата?

В тази пленително зловеща история най-мрачните копнежи на сърцето и тялото се завихрят в истински ураган от страх, любов и еротика.

9789542846307

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
500 гр.