Вход за съществуващ акаунт Влезте в акаунта си
Нулиране на парола
Нов акаунт-регистрация
Най-добрите лечебни подправки: Джинджифил, синап, куркума и шафран
Автор: Олга Романова
Издателство: Паритет
Година на издаване: 2024 г.
Издание: меки корици
Брой страници: 128
Тегло: 200 гр.
Описание
От хилядолетия хората използват даровете от майката природа, за да поддържат здравето и красотата си. Подправките имат много специална роля в това, особено дафиновият лист, черният пипер, джинджифилът, синапът, куркумата, шафранът и много други. От книгата „Най-добрите лечебни подправки: Джинджифил, синап, куркума и шафран“ ще научите как и какви подправки да използвате, за да облекчите суха или влажна кашлица, зачервено гърло, главоболие, високо или ниско кръвно налягане, подагра, артрит и още десетки често срещани заболявания. Наред с това ще научите как можете да приготвите ястия, които ще подобрят храносмилането и съня ви.
Истина е, че хората не обичат да посещават лекарските кабинети и затова съветите, които тази книга съдържа ще са от полза на всички, които предпочитат да се лекуват сами с природни средства.