Аспектите в астрологията

Аспектите в астрологията

18,00 лв.
С вкл. данък

Аспектите в астрологията

Автор: Сю Томпкинс
Издател: Аратрон
Година на издаване: 2011
Брой страници: 440
Корици: меки
Тегло: 407 грама

Продуктът временно не е наличен!

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Аспектите са тясно свързани с разчитането на рождената карта и ни показват кои наистина сме ние и какво да очакваме от бъдещето си. Не е достатъчно да се познава само разположението на планетите в хороскопа. Точно взаимодействията между звездите и планетите ни позволяват да разберем нашата истинска съдба. Тези взаимодействия, познати като аспекти, се проявяват като поредица от различни взаимовръзки в наталната карта. С помощта аспектите ние осъзнаваме нашите скрити тенденции, мотивации, възможности и препятствия. Разбирането на различните аспекти може да ни помогне да преодолеем трудностите по пътя си и да реализираме своя потенциал.

Тази книга е прекрасно ръководство за анализиране на аспектите за начинаещите астролози и отличен източник на допълнителна информация за напредналите. С помощта на много примери авторката показва как да тълкуваме аспектите в картата, когато правим астрологични разчитания. Тя предлата примери за всеки възможен планетарен аспект, като обяснява подробно влиянието на опозициите, тритоните, квадратурите, подвижните и фиксираните кръстове и т.н. Освен това показва как аспектите осигуряват енергията на трансформацията в хороскопа и как да използваме тази енергия по най-добрия начин в живота си.


"Сю Томпкинс предлага прекрасни прозрения как да използваме конструктивно енергията на аспектите. Нейната книга съдържа ключова информация за всички, които се занимават с астрология."  - Барбара Хенд Клоу

9789546263421
Нов