Семинари по психологическа астрология - том втори  Динамиките на подсъзнанието

Семинари по психологическа астрология - том втори Динамиките на подсъзнанието

16,00 лв.
С вкл. данък

Семинари по психологическа астрология - том втори
Динамиките на подсъзнанието

Автор: Лиз Грийн, Хауърд Саспортас
Година на издаване: 2011
Брой страници: 368
Корици: меки
Размери: 14х21 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Тази разработка изяснява по-тъмните страни на зрелия човек онези подсъзнателни динамики, пред които трябва да се изправим, така че да успеем да откриваме мъдростта отвътре.

Авторите на "Развитието на личността", "Светилата" и "Вътрешните планети" обединяват усилия отново, за да покажат как динамиките на дълбочинната психология работят с рождената ви карта. Хауърд Саспортас дискутира астрологията и психологията на агресията. Той се съсредоточава върху двете лица на Марс като разрушителна сляпа агресия и в качеството му на утвърждаване на независимостта и индивидуалността.

В третия семинар Саспортас изследва стремежа към величието преживяването на смисъла както е изразено чрез Юпитер в рождената карта, и се фокусира върху по-дълбоките страхове, които ни пречат да достигнем по-висшата си същност.

Лиз Грийн говори за другата страна на агресията: депресията. Тя подсказва, че депресията е част от процес, който води до по-пълно изразяване на живота, и показва как състоянието се разкрива астрологически. Лиз Грийн завършва книгата с четвъртия семинар върху алхимичния символизъм, съдържащ се в хороскопа, като помага на читателите да разберат различните етапи на психологическото и духовното развитие и как алхимията може да бъде използвана за изясняване на еволюционния смисъл на отделни астрологически аспекти, транзити и прогресии. Не само важен справочник за астролозите консултанти, тази творба е предназначена и за всеки, който се стреми да прозре в самия себе си.

Лиз Грийн и Хауърд Саспортас са съоснователи на Центъра по психологическа астрология. И двамата дълги години изнасят лекции в Америка и Европа и обучават астролози и психотерапевти. Саспортас умира през май 1992 година и кончината му е голяма загуба за сферата на хуманистичната психология, психосинтезата и астрологията. Лиз е анализатор на Юнг и автор на добре познатите творби: "Сатурн нов поглед към един стар дявол", "Хороскопът в проявление", "Изкуството да откраднеш огън".

9789548610810
Нов