• Нов
  • Нов

Коя е Джойс Майер?

8,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Радостин Марчев

Издателство: Верен

Година на издаване: 2023

Издание: меки корици

Брой страници: 64

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Джойс Майер е един от най-популярните проповедници в България. През 2011 г. тя пълни зала 1 на НДК, официалният сайт на нейната организация предлага на български език нейните поучения във видео и аудио формат, както и впечатляващ списък на преведените ѝ книги със свободен достъп до тях. В добавка към това Майер безспорно е увлекателен говорител, а съдържанието на нейните послания е забележително положително - нещо, което действа като балсам на заливаните с негативизъм българи.

Въпреки това съдържанието на нейните учения не издържа проверката, направена чрез стандарта на Библията. Макар и омекотени по своята форма, те идват директно от движението „Слово на вяра“, което се приема за небиблейско от широката християнска общност. Тази малка книжка посочва основните проблеми в богословието на Джойс Майер. Какво ще направи читателят с тази информация е негово решение и отговорност.

Авторът Радостин Марчев е защитил бакалавърска и магистърска степен по икономика към ИУ, Варна, две магистърски степени (МА и MDiv) към TCMI, Австрия и след-дипломна квалификация към към International Baptist Study Centre, Амстердам. В момента е докторант по богословие към Vrije Universiteit Amsterdam.

9786192310929

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
200 гр.