• Нов
  • Нов

Умните жени на бизнеса

24,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Антония Майнерс, Клаудия Ланфранкони

Издателство: Ейч Ем Ар Логос

Година на издаване: 2022 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 272

Тегло: 360 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Завладяващите истории на едни от най-успешните бизнесдами в света

Когато шампанското все още не се леело така фриволно и роклите не оставяли място за дишане; добрите кремове били достъпни само за изискани дами и ски панталоните не били нито практични, нито красиви; а думата „дизайн“ все още не била измислена, умните жени се заемат с възхитителна решителност да разработят продукти, които не само поразяват със своята иновативност и финес, но определено изпреварват и времето си.

Със своите маркетингови концепции, продажбени стратегии и управленски решения те стават пионери на това, което днес наричаме брандинг, хоумшопинг или франчайзинг.

Те започват първоначално с дребни пари назаем или благодарение само на причудливата си креативност и маневреност. Докато в края на живота си повечето от тях притежават бизнес империи от световен мащаб, които и до днес продължават да бъдат успешни - Chanel, Prada, Tupperware, Estée Lauder и много други.

В книгата „Умните жени на бизнеса“ авторките Клаудия Ланфранкони и Антония Майнерс с фин усет и увлекателност представят 21 жени, чиито житейски истории ще ви дадат кураж да дадете път и на собствените си идеи и да ги подарите на света, както го направиха те.

Някои от тях са добре известни, други са дълбоко забравени. Като дълбоко погребаното име на Марта Матилда Харпър – създателката на първата франчайз система в света. Или жената, направила революция в света на красотата Хелена Рубинщайн и завладяла целия свят със своите 12 бурканчета с крем.

9786199174463

Информационен лист

Височина
22 см.
Ширина
15 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
360 гр.