• Нов

Пулсът на новия свят

25,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Цветислав Лазаров

Издателство: Моята книга

Година на издаване: 2024 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 237

Тегло: 300 гр.

Categories:

Описание

Затваряме стария свят за ремонт! Моля, преминете в другата лента. Реалността, която до момента познавате, търпи значителна трансформация. Щом четете това сега, значи сме на прага на новия свят. Старият свят, какъвто го познавахме, беше изтощен, морално покварен и нехуманно експлоатиран за предполагаемото благо на нашата цивилизация. Този нов свят обаче не е този, за който четете в списанията и книгите, това е свят, който се прекроява от технологиите и иновациите, където човечеството и светът, какъвто го познаваме, ще бъдат променени завинаги.

От 2008 г. ветровете на промяната духат с пълна сила и сега вече е очевидно как технологиите и новите иновации променят начина, по който живеем и мислим като хора. Процесът на промяна е бавен, но стабилен и изисква време и много ресурси, за да стигнем до тази промяна. В тази книга ще разгледаме някои от най-значимите промени и технологични реформи, с които ще се сблъскаме в обозримо бъдеще. Ще се задълбочим в новата финансова система, децентрализираната икономика, интелигентните договори и как да се справяме с тях. Ще преминем също и през някой от най-ексцентричните сегмента на новия свят, като трансхуманизма, биоинженерството, криптографските протоколи и Интернет на нещата и как именно те ще оформят нашето бъдеще.

Какво е нужно да знаем, за да сме една крачка пред другите? Ще обсъдим също значението на знанията и уменията в този нов дигитален свят и как те ще бъдат ключът към оцеляването в тази бързо развиваща се и непрекъснато променяща се среда. Знанието ще придобие нов смисъл и стойност, то ще бъде новият лукс и ще стои в основата на всичко, което предстои. Ще бъдат ли заместени хората от изкуствения интелект? Освен това тази книга ще засегне и духовния аспект на промените, които се случват, как това е част от процеса на трансформация? Въпреки всичко едно е важно да се отбележи, че основният фокус на четивото е да информира и образова за промените, които се случват, и какво да очакваме в краткосрочен до средносрочен план. Накъде тласкат тарторите на този свят реалността ни?

В заключение, тази книга е за прехода, за този промеждутък във времето, когато ще преминем към цифрови технологии и стъпките към еволюцията или може би към последната индустриална и човешка революция на тази раса. Бъдещето е бързо развиващо се и непредсказуемо и е от съществено значение да сме знаещи, способни и неуморни, за да процъфтяваме в него, а не да станем жертва на информационната ера. Новият лукс ще се измерва в знанията и умението да ги прилагаме, а информационната ера ще преобърне представите ни за богатство.

Ето защо нека приемем промяната и да се възползваме максимално от нея. Желая приятно четене и запомнете от мен едно важно нещо. Ако нещо ви се присъни на сън, но не съществува в познатия ви свят досега, знайте, че това вероятно е част от новия свят, който идва и скоро ще е реалност. Просто вашето подсъзнанието ви подготвя.

Духът владее материята!

Информация за продукта

Моята книга
9786199238165

Информационен лист

Височина
20 см .
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
300 гр.

Специфични справки

ОТЗИВИ И МНЕНИЯ

Нов акаунт-регистрация