• Нов
  • Нов

Среща за игра

20,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Алекс Дал

Издателство: Ciela

Година на издаване: 2024 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 424

Тегло: 350 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Някой ни наблюдава. Планира. Изучава всяка подробност от ру­тината на семейството ни. Изчаква. Някой, който ни мрази. Мрази мен. Някой, способен на всичко, на абсолютно всичко, за да си отмъсти. Някой, който е наясно, че като настъпи денят, аз няма да съм в състояние да сторя нищо, за да го спра.

Трябваше да е първата невинна среща за игра на дъщеря ѝ. Но се оказа коварен капан.

Елиса Бликс не може да откаже на дъщеря си Лусия да отиде на гости на новата ѝ съученичка Жозефин. Майка ѝ Лин е красива и самоуверена, а къщата им издава завидно благосъстояние. Елиса не подозира и за миг, че когато целува дъщеря си за лека нощ, ще я загуби.

На следващия ден къщата на Лин е празна. Никога не е била дом на богато семейство, никога не е била предназначена за невинна среща за игра на две момичета. Била е просто декор на план за отвличане.

Едно семейство е разбито, едно семейство е създадено. Изчезването на Лусия изправя на нокти цяла Норвегия, а малкото открити от полицията следи сочат, че момичето е попаднало в ръцете на международна престъпна мрежа.

Но истината е по-сложна и по-дълбока. И само когато Елиса и съпругът ѝ честно се изправят пред тайните в миналото си, ще разберат кой и защо е отвлякъл дъщеря им.

„Среща за игра“ е завладяващ трилър, в който нищо не е, каквото изглежда на пръв поглед. Пореден шедьовър от авторката на  „Когато тя си отиде“  - Алекс Дал.

9789542847410

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
350 гр.