• Нов
  • Нов

Градът не забравя

19,99 лв.
С вкл. данък

Автор: Богдан Русев

Издателство: СофтПРЕС

Година на издаване: 2024 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 272

Тегло: 250 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

В тази трета и завършваща част от нашумялата поредица гениалната д-р Филипова и Бързаков най-сетне са решили да бъдат заедно, каквото и да им струва това. Както обикновено, разследващите детективи са любители, но пък заедно разкриват повече случаи от професионалистите. Полицията в Пловдив има все по-голямо доверие на двама им, Бързаков си намира ново призвание, а животът като че ли прави завой в щастлива посока към безоблачно бъдеще...

Един ден Агнес Филипова изчезва. Като че ли без следа. След първоначалния шок, отчаянието си и безсилието на полицията Бързаков решава да действа сам, да впрегне острия си ум и да проследи троха по троха всички подсказки, за да разкрие не само местонахождението на своята любима, но и тайна на повече от 20 години.

Впуснете се във финалното приключение от поредицата, което започва от Пловдив, но води до София и разкрива сенчестите истини не само за силните на деня, но и за миналото на двамата главни герои, както и за техните семейства.

В „Градът не забравя“ Богдан Русев е приготвил изненада за своите читатели, които ще се зарадват да срещнат познати герои от друга негова поредица — хора, на които Бързаков ще се научи да има доверие и от които ще потърси помощ.

9786192740405

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
250 гр.