Тончо торпедото или големи грижи за малките вълшебства

22,50 лв.
С вкл. данък

Автор: Анастасия Стоянова

Година на издаване: 2022 г.

Брой страници: 136

Корици: меки

Вид продукт: Детски романи

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Тончо е торпедо заради изключително скоростните си вълшебни обувки, които го правят недостижимо бърз. Обувките са в рода му по наследство, но пък званието Торпедо си го носи по заслуги, нищо че рядко му се удава да хвърчи с тези свои бързоходки. Цяла суматоха се забърква около историята за мистериозното изчезване и почти професионалното (като в криминалетата по телевизията) търсене на Тончовите безценни обувки.

Тази история води до други истории или пък другите истории водят до тази история - важното е, че всички истории са истории за Тончо и за малките вълшебства в живота му, за които той полага големи грижи. А за момче като Тончо, за семейство като неговото и за град като Птичи поглед вълшебствата са ежедневие.

Произшествия на улицата, куп перипетии в училище, някой турнир по летяща топка, премеждия с розови овце, инциденти с люти чушки или пък срещи на по целувки (за онези, сладкарските, става въпрос)... В Птичи поглед всичко може да се случи, но вълшебство ли е, що е - всеки някак нещо ще научи!

9786199188132