Детективското бюро на животните: Коткокрадецът

12,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Ендре Люн Ериксен 

Издателство: Книги за всички

Година на издаване: 2022 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 80 

Тегло: 145 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Нора обича животните и е много щастлива, че е станала стажант в Детективското бюро за животни. Заедно с пенсионирания детектив морж Карл Бернер и хиперактивната норка Миря тя е готова да разследва всички случаи на животни в малкото градче Нордлунд. Но един ден котето на едно момиче от нейния клас изчезва. И самата Нора е заподозряна! Моржът Карл Бернер изглежда най-заинтересован от хрупането на сушена риба, докато Миря иска да арестува всички.

Могат ли Нора и нейните приятели от Детективското бюро за животни наистина да успеят да разгадаят мистерията на коткокрадеца?

Ендре Люн Ериксен е автор на голям брой известни и награждавани книги за деца и младежи, включително книгите за Питбул-Терие, Дъндерли и Алвин Панг. Той е написал сценарии за няколко филма, някои от които базирани на собствените му книги. Той е и режисьор в NRK Super за детския телевизионен сериал Planetpatruljen.

Когато не пише детски книги, Гисле Нурман Мелхюс работи като създател на сериали и сценарист. Освен всичко друго, той е създал Vikingskool, който се продуцира от известното ирландско анимационно студио Cartoon Saloon за Disney Channel.

Илюстрации: Регине Тофтен Холст.

9786192490355

Информационен лист

Височина
23 см.
Ширина
16 см.
Тегло
145 гр.