Сладък вкус на манго

20,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Давиде Кали

Издателство: Знаци

Година на издаване: 2022 г.

Издание: меки корици

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

„Сладък вкус на манго“ е забавна хумористична приказка за позитивното мислене, създадена от писателя Давиде Кали и илюстратора Марко Сома.

Една сутрин нещо, нещо, нещо, вещица, с други думи, огромен неидентифициран обект пада от небето върху селото с мини пеперуди. Селяните се приближават: това със сигурност е огромен проблем, от който те абсолютно трябва да се отърват. Всеки си дава мнението – експертите, които нямат достатъчно мощен двигател, за да го тегли; командирът на армията, който иска да го взриви; философът, който пита: но каква е целта му? Тогава идва малко дете, пъха пръсти вътре и възкликва: „Има вкус на манго!“ Какво?! Как може да бъде!

Давиде Кали е италиански автор на над 40 книги, публикувани от Sarbacane. Писането му е едновременно много забавно и хуманистично и има странен и уникален начин да създава истории. Получава най-престижната френска награда за картинна книга (награда Баобаб) през 2005 г. за Moi j’attends, илюстрирана от Серж Блок.

Марко Сома е публикувал десетки илюстрирани книги и преподава Техника на рисуване и илюстрация на комикси в Художествената академия в Кунео, Италия. Неговите творби редовно участват на Панаира на книгата в Болоня и присъстват в Годишника на Италианската асоциация на илюстраторите.

9786197497984

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
200 гр.