Любов, захар и магия Кн.3: Бърканица от бели

16,90 лв.
С вкл. данък

Автор: Ана Мериано

Издателство: Лютиче

Година на издаване: 2022 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 304

Тегло: 300 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Незабравимото семейство вещици от поредицата на Ана Мериано се завръща за още една порция захар и магия.

Лио очаква с нетърпение пролетната ваканция, за да може да прекара повече време в семейната пекарна „Любов и захар“. Има толкова много неща, които да научи, докато стане истинска вещица. А и все още не знае коя е рождената ? сила.

Но като че ли семейство Логроньо е застигнато от лош късмет. Нова пекарна отваря врати в Роуз Хил и заплашва бъдещето на „Любов и захар“. Магически предмети, предавани в семейството на Лио от поколения, започват да изчезват необяснимо. А родителите ? очевидно крият нещо от нея и от сестрите ?.

Ще успее ли Лио, с помощта на верните си приятели, да открие крадеца и да спаси семейния бизнес? И дали неочакваната поява на дядо ? Логроньо не носи още неприятности…

За авторката: Ана Мериано е израснала в Хюстън, Тексас, с един по-голям и един по-малък брат, но (за нещастие) без сестри. Завършила е висше образование, специалност „Творческо писа­не“, с акцент детски книги. Преподавала е творческо писане и води курсове по писане за ученици. Ана обича да чете, да плете, да играе истински куидич и да пее песни на английски и испански. Понастоящем живее в Хюстън с кучето си Сиско. Любимите ? сладки са онези, които не отлитат, преди да ги изядеш.

9786199189955

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Тегло
300 гр.