Някога и в бъдеще Т.2: Староанглийски легенди

25,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Кийрън Гилън; Дан Мора; Тамра Бонвилън

Издателство: Студио Арт Лайн

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 160

Тегло: 343 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Макар Бриджит и Дънкан да попречиха на Артур да се сдобие с Граала и да му отнеха легендарната ножница на Екскалибур, възкръсналият от мъртвите Крал на бритите все още възнамерява да се върне в нашия свят и да поеме властта. След като Дънкан и баба му неволно измениха историята за прочутия крал, в Чуждоземия цари хаос, който позволява на нови легенди и действащи лица да излязат наяве – и да предизвикат куп неприятности.

Когато древен ръкопис е откраднат от Британската библиотека, Бриджит и Дънкан се изправят пред поредния легендарен герой, срещата с когото ще доведе до най-трудното им изпитание досега… един звяр и неговата майка.

Авторът на бестселъри на Ню Йорк Таймс Кийрън Гилън („Нечестивите + Божествените“, „Междузвездни войни“) и художникът, носител на наградата „Ръс Манинг“, Дан Мора („Бъфи, убийцата на вампири“, „Клаус“) представят следващата глава от хитовата си поредица.

„…шеметно приключение, което феновете на жанра си струва да прочетат. Представлява особен интерес за тези, които си падат по митовете за Артур.“

– Publisher’s Weekly

9786191932238

Информационен лист

Височина
24 см.
Ширина
16 см.
Тегло
343 гр.