• Нов
  • Нов

Джак и Ема на хотел

7,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Нуша Роянова

Издателство: Дъбови листа

Година на издаване: 2017

Издание: меки корици

Брой страници: 22

Тегло: 120 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

„Джак и Ема на хотел“ е втората книжка от поредицата „Джак и Ема“, в която кученцето Джак и неговото приятелче – котката Ема заминават на хотел! Да-а-а, съвсем истински хотел за домашни любимци, където хората си оставят своите питомци, когато заминават!!! Една Коледна история, миришеща на първи снежинки, пушек от комини, малко тъга от раздяла и мнооого любов!!!!

В поредицата „Джак и Ема“ ще прочетете интересни истории за кучето Джак, котката Ема и малкото момиченце Вики – тяхната стопанка! Обикновени случки и пътешествия, изпълнени с много любов, топлина и уют!

Подходяща за дечица от 6 до 11- годишна възраст. Книжките от поредицата са с прекрасни илюстрации, преливащи от багри, нарисувани с нетрадиционни техники. Обикновено децата се прехласват от реалноста на рисунките, съчетана с нестандартни модерни подходи към пространство, светлина и сенки.

Нуша Роянова, авторката на текстовете и илюстрациите, е родена в България. Расте в Родопите, попива колорита и магията на величествената планина, които по-късно предава в почити всичките си произведения. Дълги години художничката живее и твори в Бостън, Америка. През 2004 год. Нуша Роянова се завръща в родината си, основава школа по рисуване „Дъбови листа“, където обучава десетки дечица, а през 2015 год. създава издрателство за детски книжки „Дъбови листа“.‌

Дъбови листа
9786197268027

Информационен лист

Височина
30 см.
Ширина
23 см.
Дебелина
0,1 см.
Тегло
120 гр.