• Нов
  • Нов

Беличковците (Търсачи на истории 1)

12,00 лв.
С вкл. данък

Възраст: 5+

Автор: Анна Норт

Издателство: Мармот

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 64

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Правиш ли често бели? Сигурно, ами как иначе! Обаче твоите са такива мънички, нали? А сега си представи, че някой започва да пакости вместо теб. И без да подозираш нищо, чорапите изчезват, палачинките падат, а мама и татко са с разменени компютри. Това са Беличковците! Те обаче крият тайна и Ивето ще се опита да я разгадае…

„Търсачи на истории“ е серия, вдъхновена от най-големите откриватели на истории – децата. Книжките от тази поредица са дело на български писатели и илюстратори. Тяхното умение да разказват с думи и цвят правят всяка книга различна. А на децата им предстоят интересни пътувания, приключения и познанства.

Оформлението, шрифтът и хартията са съобразени с нуждите на начинаещия читател. Целта на книжките е да помогнат на децата да придобият опит в четенето, да подобрят уменията си да разбират, учат и търсят. Така, неусетно, самите те ще се превърнат в „търсачи на истории“.

Анна Норт разказва, Яна Казакова рисува - резултатът е повече от впечатляващ! Запознайте се с „Беличковците“ - малка книжка, пълна с големи пакости!

9786197241518

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
1 см.
Тегло
200 гр.