• Нов
  • Нов

Хей, татко... Десет много ли е?

22,00 лв.
С вкл. данък

Възраст: 4+

Автор: Сабине Болман

Издателство: Пътечки

Година на издаване: 2023 г.

Издание: твърди корици 

Брой страници: 32

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Стопляща сърцето история за малко, любопитно вълчé, задаващо много въпроси, чиито отговори ще научи от татко вълк. Често отговорите зависят от обстоятелствата, но едно нещо не зависи от нищо: обичта на татко вълк към малкото му вълчé!

Oт авторката на бестселъри Сабине Болман, красиво и забавно илюстрирана от международно признатата илюстраторка Емилия Джиубак („Хей, мамо... Колко голям е светът?“, „Приятели завинаги“, „Усмивка за жабката“ и „Като тигър“).

За всички любители на природата в картинни книги. Оригинален подарък за любопитни изследователи на света. Ода на любознателността... и любовта.

Когато става дума за любов, нищо няма значение!

Сабине Болман: „Родена съм в Мюнхен. Като малка все исках да бъда принцеса. Вместо това станах актриса, дублирах синхронно текстове и започнах да пиша. Историите летят към мен като пеперуди – навсякъде и по всяко време – денем и нощем (е, като нощни пеперуди). Никъде не мога да се скрия, историите винаги ме намират. Щастлива съм най-сетне да напиша всичко, което се върти в главата ми. И щом в пощенската кутия има нова книга, обичам да пъхна нос в нея и да се насладя на дъха ѝ. За мен е чест да работя с прекрасен творец като Емилия Джиубак. Възхищавам се на всяка нейна светулка и на най-малкото ѝ бръмбарче на някое листенце.“

Емилия Джиубак: „Живея, илюстрирам и пиша в Полша, моята родина. След като завърших Академията за изящни изкуства в Познан, през 2011 г. издадох първата си детска книга. Оттогава съвместно с международни издателства и автори вече са публикувани над 40 книги с мое участие. Обичта към животните е това, което винаги ме мотивира в работата ми. Затова в моите илюстрации основните фигури са най-вече животни. Тъй като страшно много обичам котките и живея с две котки, реших да помоля една от тях да ми бъде модел за тази книга. Малкото котенце много прилича на моя котарак Богдан. Горда съм, че отново работих с изключителната авторка Сабине Болман, че в тази книга се обединиха нашата чувствителност и любовта ни към животните.“

Пътечки
9786197455618

Информационен лист

Височина
28,5 см.
Ширина
22 см.
Дебелина
1 см.
Тегло
200 гр.