• Нов
  • Нов

Колекция „Вълшебна колекция“ (Вълшебна книжка + Йога карти + CD)

55,00 лв.
С вкл. данък

Възраст: 4+

Автор: Константин Кучев, Светла Иванова

Издателство: Yogatime

Година на издаване: 2018 г.

Издание: твърди корици 

Брой страници: 44 + 36 карти

Тегло: 584 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

"Вълшебна книжка" е история ЗА БЛАГОДАРНОСТТА. В нея се разказва за пътешествието на кравичката Мина до Индия, която се научила да бъде благодарна за всичко, което си има и среща по пътя си. Това е активна приказка, първа от поредицата книжки тананикаща йога, защото децата и вие може да правите упражнения и да пеете, докато я четете и разглеждате. По забавен начин въвежда всички в света на йога.

Колекцията включва книжка, 36 детски йога карти и диск с 9 авторски песнички, изпълнени и написани от Светла Иванова и Константин Кучев.

Вълшебна книжка 

В книгата ще откриете над 30 асани (упражнения) вплетени в приказката, които отговарят на имената на животните, движенията и упражненията за дишане и 9 допълващи я авторски песнички на Светла Иванова и Константин Кучев. Ще ги откриете вплетени в историята на подходящите за слушане места чрез QR код, който води към мелодиите. Положителните утвърждения развиват различни добродетели у децата, а релаксацията накрая ги приканва за пълно отпускане.

Ще помогне на децата да усетят ползите от движението, да си припомнят селскостопанските животни, да познават различните части на тялото си, да научат за Индия и нейната култура, да развият основни добродетели.

Подходяща е както за деца и родители, така и за учители в детски градини и училища, и инструктори по йога за деца.

Вълшебна книжка: Йога карти 

36 детски йога карти, които са идеално допълнение към "Вълшебна книжка", с предложения за игра с тях.

Игра тип "война". Подходяща за забавление, раздвижване и научаване на цифрите.

Разбъркайте картите и ги раздайте с лицето надолу. Обърнете едновременно най-горната карта. Играчът с по-голяма цифра изпълнява йога асаната от неговата карта и прибира както своята, така и противниковите. Карта "слънчев комплекс" винаги печели и притежателят й прави всички упражнения от него. Възможно е да обърнете едновременно няколко слънчеви комплекса. В такъв случай извадете три поред карти от купчинките си. Играчът, чиято последна обърната карта е с по-висока стойност от останалите изпълнява неговите пози и взима картите. Играта печели този, който събере повече карти и съответно е изпълнил повече упражнения.

Разказване на приказката по номерата на картите.

Научаване на "слънчевия комплекс" с подреждане на 12-те карти от него.

Вълшебни песнички: Mини книжка + CD 

Диск с аудио запис на "Вълшебна книжка" с гласа на Светла Иванова, 9 авторски песнички изпълнени и написани от Светла Иванова и Константин Кучев и мини книжка с текстовете към тях.

Светла Иванова е певица и писател, която практикува йога от 15-годишна. Преподава йога за малки и големи. Автор е на "Вълшебна книжка" и DVD-та с йога. Константин Кучев е певец, цигулар и композитор. Преподава и твори музика с малки и големи деца.

Светла и Косьо се срещат в "Музейко", където водят часове по музика и йога. Създават проекта Тананикаща йога за деца. Той е музикална приказка, която съчетава йога практики с музикална импровизация.

Yogatime
1395046026596

Информационен лист

Височина
30 см.
Ширина
21 см.
Дебелина
3 см.
Тегло
584 гр.