• Нов
  • Нов

Историите на Милу и Жужу. Les Histoires de Milou et Joujou. Amitie sans frontieres

19,90 лв.
С вкл. данък

Автор: Катерина Трифонова, Ани Иванова

Издателство: Екрие

Година на издаване: 2022 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 104

Тегло: 214 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Двуезично издание на български и френски език.

Хамстерът Жужу пристига на гости от Белгия по езиков проект в семейството на Милу във Франция. Докато двамата се опознават, заедно с тях ще научите много любопитни факти за френската култура, история и забележителности, но и обичайните неща от ежедневието в училище, у дома, навън, спортуването, храната, приятелството, любовта... и ще разгледате Париж!

Книгата включва 30 текста с паралелен двуезичен превод от френски на български език, вдъхновени от гениалните идеи и учение на д-р Георги Лозанов.

"В ръцете си държите двуезичното помагало по френски език Историите на Милу и Жужу. Приятелство без граници. То се роди с идеята да допълни вече издадената La Grammaire. Les aventures fantastiques de Milou А1 - А2."

От авторите

Автори са страхотният екип: Катерина Трифонова и Ани Иванова - дългогодишни преподаватели в ЧОУ Малкият принц, гр. Варна. Наред с ежедневната преподавателска дейност, те работят по различни международни проекти по европейската програма Erasmus+, редица национални и международни събития и състезания - Седмицата на Франкофонията, Седмицата на вкуса, Spelling Bee, Creative Writing, Future Explorers и други. Всяка година подготвят ученици за покриване на езикови нива: по френски - сертификати DELF (A1, A2, B1 Junior et Scolaire) и английски език - сертификати на Кеймбридж (Key, Preliminary, First).

9786197507614

Информационен лист

Височина
25 см.
Ширина
20 см.
Тегло
214 гр.