• Нов
  • Нов

Колекция „Науката в комикси: Ерата на динозаврите”

27,00 лв.
С вкл. данък

Възраст: 7+

Автор: Колектив

Издателство: Егмонт

Година на издаване: 2022 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 192

Тегло: 600 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Любопитен ли си да узнаеш как се е зародила Вселената и кога се е образувала Земята? Открий интересни факти и отговори на много въпроси за произхода на заобикалящия ни свят с книгите от поредицата на Дисни „Науката в комикси“.

„Ерата на динозаврите. Страховити гущери“  ще ти разкаже за произхода на тези древни и могъщи същества, живели преди милиони години. Ще узнаеш как се е подредил континенталният пъзел и какво се случва след изчезването на голяма част от формите на живот на планетата.

„Ерата на динозаврите. Триумф и гибел“  ще ти разкаже за промените на климата в периода на креда, за различните екосистеми на Земята. Ще узнаеш любопитни подробности за страшните и опасни динозаври, както и за събитията, довели до гибелта на повечето от тях.

„Ерата на динозаврите. Гиганти във въздуха и морето“  ще ти разкаже за промените в климата в юрския период и за възхода на гигантите. Ще узнаеш повече за динозаврите и летенето и ще се гмурнеш в дълбините на древните океани. Очакват те и забавни комикс приключения с Бони и нейните приятели играчките! Присъедини се към тях и узнай какво ще срещнат в библиотеката на изчезналите динозаври!

Поредицата на Дисни „Науката в комикси“ е посветена на различни теми, свързани с науката. Изданията запознават с любопитни факти за света около нас по интересен и достъпен начин и са предназначени за деца на възраст над 8 години.

1010000251943

Информационен лист

Височина
27 см.
Ширина
18 см.
Дебелина
5 см.
Тегло
600 гр.