• Нов
  • Нов

Истински истории за духове

11,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Петър Стефанов

Издателство: Знаци

Година на издаване: 2021 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 188

Тегло: 206 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Душите на покойниците са около нас и през цялата история на човечеството са намирали начин да показват своето присъствие. Защо някои от тях са злонамерени, а други - любящи, как да ги разпознаваме и да общуваме с тях?

Парапсихологията изучава свързаните с тази област теми. Важно е да се избавим от суеверния страх, предизвикан все още от всичко, имащо отношение към въпросите на смъртта, за да можем да подхождаме към тази проблематика без предупреждение и с отворено съзнание. В книгата са разгледани автентични случаи на контакти с отвъдното, които на пръв поглед шокират, но всъщност имат за цел да ни накарат да се замислим върху вечните въпроси на живота и смъртта.

Д-р Петър Стефанов е завършил Икономическия университет във Варна. Специализирал е в УНСС и Великотърновския университет. Парапсихолог на свободна практика. Председател на фондация "Пси". Автор е и на книгите "Парапсихологията в бизнеса и мениджмънта" (2018), "Левитация и психокинеза" (2018), "Парапсихологията сред другите науки" (2019).

9786197497267

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
16 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
206 гр.