• Нов
  • Нов

Пътешествие на вселената

25,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Брайън Томас Суим, Мери Евелин Тъкър

Издателство: Институт Слънчево колело

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 192

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Днес знаем това, което никое предишно поколение не знаеше: историята на Вселената и на разгръщането на живота на Земята. Чрез удивителните комбинирани постижения на учени от цял свят, сега имаме подробна информация за това как са се появили галактиките и звездите, планетите и живите организми, човешките същества и човешкото съзнание. И въпреки това ние жадуваме за отговори на въпроси, които преследват човечеството от самото начало.

Какво е нашето място в 14-милиардната история на Вселената?

Какви роли играем в историята на Земята?

Как да се свържем със сложната мрежа на живота на Земята?

В „Пътешествието на Вселената“ Брайън Томас Суим и Мери Евелин Тъкър разказват епичната история на Вселената от вдъхновена нова перспектива, вплитайки откритията на съвременната наука заедно с непреходна мъдрост, открита в хуманистичните традиции на Запада, Китай, Индия и местните населения на народите. Авторите изследват космическата еволюция като дълбоко удивителен процес, основан на креативност, връзка и взаимозависимост, и те предвиждат безпрецедентна възможност за хората по света да се справят с плашещите екологични и социални предизвикателства на нашето време. Пътешествие на вселената трансформира начина, по който разбираме произхода си и си представяме бъдещето си. Макар и малка книга, тя разказва голяма история - такава, която вдъхва надежда за начин, по който Земята и нейните човешки цивилизации могат да процъфтяват заедно.

Брайън Томас Суим е професор във факултета на Калифорнийския институт за Интегрални изследвания ,където преподава курсове по еволюция и космология на студенти по хуманитарни науки.

Мери Евелин Тъкър е старши преподавател и научен сътрудник в на училище за горско стопанство и околна среда в Йейл. Основател на форума за религия и екология.

9786190401445

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
200 гр.