• Нов
  • Нов

Дарла

0,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Юхан Харстад

Издателство: Ергон

Година на издаване: 2017 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 360

Тегло: 230 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Има причина да се връщаме никога...

От десетилетия никой не е стъпвал на Луната. Сега трима обикновени тийнейджъри, спечелили безпрецедентния конкурс-лотария на НАСА, са на път да станат първите млади хора в космоса – и да променят живота си завинаги. 

МИА от Норвегия, се надява, че това ще бъде билетът на нейната пънк-банда към световната сцена, славата и богатството; 

МИДОРИ вярва, че това е единствената й възможност да се измъкне от задушаващите я правила и ограничения на живота в Япония; 

АНТОАН от Франция, просто иска да се махне колкото е възможно по-далеч от болезнената раздяла с бившето си гадже; Да прекарат 172 часа на Луната под закрилата на петима опитни космонавти, стари космически вълци, изглежда лесно, като разходка в Дисниленд. 

Това трябва да е шансът на живота им! Но те не подозират, че нещо злокобно ги очаква там – върху най-мъртвата и брутална твърд, на която е стъпвал човешки крак. 

В този разтърсващ фантастичен трилър Юхан Харстад изгражда жив и смразяващ свят от възможности, за които можем само да се молим никога да не се сбъднат. 

Романът „Дарла“ е удостоен с награда „Браге“ – най-високото литературно отличие на Норвегия и е преведен в 27 страни по света. Критиката го обяви за „Най-великия норвежки Sci – Fi роман на всички времена!“

9786191650712

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
230 гр.