• Нов
  • Нов

Колекция „Силоз“Колекция „Силоз“

64,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Хю Хауи

Издателство: Студио Артлайн

Година на издаване: 2022 г.

Издание: Твърди корици с обложка 

Брой страници: 656 + 648

Тегло: 700 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Историята в „Силоз“ разкрива мрачна картина векове след апокалипсиса. Човечеството оцелява на ръба, живеейки в огромен подземен силоз. А на повърхността - необятна сиво-кафява пустош, осеяна с трупове и кости чак до хоризонта. Колекцията включва заглавията Силоз и Смяна.

Силоз 

Ако лъжите не те убият, истината ще го направи

Векове след апокалипсиса човечеството оцелява на ръба, живеейки в огромен подземен силоз. Силоз, за който дори и легендите не са съвсем сигурни от кого е построен. Единствената им връзка с външния свят е пикселизиран образ, предаван от камерите на повърхността: необятна сиво-кафява пустош, осеяна с трупове и кости чак до хоризонта. Ала дори тази печален образ лека-полека се влошава заради токсичните ветрове, които замъгляват камерите на силоза и убиват всекиго, проявил безумието да излезе навън. И единствения начин да се запази тази крехка връзка с външния свят е да изпратят някого да почисти сензорите. Това е и най-тежкото наказание за нарушителите на закона. И за мечтателите...

И макар всички осъдени да заплашват, че няма да го сторят, накрая все пак посвещават последните си мигове на тази мисия. Защо го правят? Холстън, шерифът на силоза, винаги си е задавал този въпрос. А сега е на път да узнае отговора.

Смяна 

Всички смятат, че разполагат с цялото време на света... Но никога не се замислят колко точно е това време.

В близкото бъдеще светът все още е такъв, какъвто го познаваме, но вече е опасно близо до промяната. Едва малцина избрани са посветени в тайната за големия сблъсък и внимателно се подготвят за него, като повеждат човечеството към унищожение и го обричат на живот под земята. Живот, в който имената са без значение и всеки може да е всеки. Живот, в който миналото е забулено в мистерия и кутията на Пандора отново може да бъде затворена.

Историята на силоза е на път да бъде написана. Бъдещето всеки момент ще започне...

Хю Хауи  е американски автор на научна фантастика. Книгите му са преведени на повече от 40 езика и са издадени в многохилядни тиражи в целия свят. Едноименният сериал на AppleTV+ е базиран на романа „Силоз“.

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
14,5 см.
Дебелина
6 см.
Тегло
700 гр.